Toyota

Gyors ajánlatkérés
targoncaalkatrészekre

Keressen minket az alábbi
elérhetőségek bármelyikén.

A világ vezető targoncagyártóját, a Toyotát Sakichi Toyoda alapította. 1897-ben elkészítette az első mechanikus szövőszéket. 1927-ben megtervezi az automatikusan működő változatot is, aminek a szabadalmi jogát eladja egy angol cégnek száz ezer fontért. Az pénzt személyautó gyártásba fekteti. Olyan járművek gyártása a célja, amik a köznép számára is megfizethetők. 1956-ban az első két Toyota targonca elhagyja a gyártósort. A kezdeti modellek maximális emelés tömege 1.3 tonna volt és kizárólag a japán piac számára készültek. A cég 1961-ben kezdett exportálni először Szaúd-Arábiába, majd Európába és az USA-ba. 1987-ben közös vállalat lesz a francia Manitouval és 2000-ben átveszi a BT-t. Ezek a lépések erős helyet szereznek a Toyotának az európai piacon. Jelenleg Japánban, az USA-ban, Franciaországban és Svédországban készítenek targoncákat. 1995-ben érték el az egymillió eladást.

A CÉG

A 45 éves Észak-Amerikai működését ünneplő Toyota 2002-óta a legnagyobb mennyiségben vásárolt targonca az Egyesült Államokban. A Toyota Material Handling Inc. székhelye Colombus-ban található és minden kategóriában gyárt minőségi targoncákat. A Toyota kiváló hírnevét a megbízhatóságának, minőségének és tartósságának köszönheti.

TELJES MEGOLDÁST NYÚJT

A Toyota fontos feladatának tartja, hogy teljes körű anyagmozgatási megoldásokat kínáljon, és minden igény kielégítsen. Számos fejlesztést vezettek be, ami a végfelhasználói elégedettséget növeli:

– A villák közötti távolság állításához a kezelőnek nem kell elhagynia az ülését.

– Automatikusan vezérelt gépek.

– Flotta irányítás

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁSOK

A jövő az elektromosságé. Az elektromos gépek iránti megnövekedett igényekre adott válaszként a Toyota nemrég mutatta be a 8-as szériát, a 4-kerék meghajtású váltóárammal működő targoncákat. A váltóáramú rendszer több alrendszerből tevődik össze – energiát tárol és forgat vissza, hogy hosszabbá tegye az akkumulátor élettartamot. A 21%-al növekedett utazási sebességű 8-as széria hatékonyságban megközelíti a robbanó motoros társait.

Targonca alkatrészek - Toyota
Támogatásaink
Támogatásaink