Rólunk

Vállalkozásunk a Frekvent Forklift Kft. segít Önnek a keresett targonca vagy raktári gép alkatrészének beazonosításában. A targonca adatai alapján ki tudjuk keresni a legtöbb esetben az alkatrészt, az Ön munkáját és a pontosságot pedig lehetőség szerint robbantott ábrával, fotóval segítjük. Csapatunkban megvannak a különböző márkák felelősei, így egy adott típus alkatrészeivel általában egy ember foglalkozik. Ez lehetővé teszi a nagyobb jártasságot az alkatrészek pontos beazonosításában. Az összes nagy európai alkatrész forgalmazóval kiváló, napi kapcsolatot ápolunk, így szinte a legegyedibb alkatrészekre is tudunk ajánlatot adni, és tapasztalataim szerint – versenyképes ajánlatot.

Az ajánlatot el tudjuk készíteni gyártói referenciaszámok alapján is.Így ha van alkatrészkatalógusa a targoncához, akkor a legegyszerűbb ha kikeresi benne a szükséges alkatrészt és annak cikkszámát adja meg nekünk. Abban az esetben, ha nincs adattáblája a targoncának, akkor méretek alapján is be tudunk különböző targoncaalkatrészeket azonosítani.

A korszerű Linde, Jungheinrich, Still vagy Toyota targoncákat éppúgy ismerjük, mint a Balkancart vagy Destát, azaz a néhai keleti blokk legnagyobb gyártóinak gépeit. A rosszabbul dokumentált targoncáknál, mint a Balkancar vagy a kínai gépek sokszor szükség van arra is, hogy méreteket vagy az alkatrészt vagy formáját, típusát szóban egyeztessük.

Vállalkozásunk hamarosan elindítja a targoncák, építőgépek és traktorok gyakori alkatrészeire szakosodott webáruházát a Frekvent.com domain név alatt. A célunk, hogy raktárról kínáljuk a fent felsorolt gépek szűrőit és önindítóit. Egyedi adatbázisunkban lehet majd keresni gépadatokkal, cikkszámokkal vagy méretekkel is.

Foglalkozunk még targoncagumival, ülésekkel, gázüzemű targoncák alkatrészeivel, targoncaakkuval és kerekekkel, görgőkkel is.

Dél-Magyarországon, Kiskunhalas és Baja között, Jánoshalmán van székhelyünk.

Támogatásaink
Támogatásaink