Daewoo, Doosan

Gyors ajánlatkérés
targoncaalkatrészekre

Keressen minket az alábbi
elérhetőségek bármelyikén.

Daewoo, Doosan történelem

Daewoo, Doosan targonca alkatrész

Az emelőgépeket 1967-ben kezdte el gyártani a vállalat, és azóta a saját területén képes volt a koreai gazdasági növekedésnek megfelelően hatalmasat nőni: mára Dél-Korea legnagyobb ipari gépgyártója, évi 30.000 legyártott géppel. Ezek közül jelenleg 84 különböző féle targoncát gyárt a vállalat. A Daewoo nevet 2007-ben cserélte Doosan-ra, 2 évvel azután, hogy a Doosan megvásárolta a Daewoo gépgyártó részlegét. A Doosan név ha nekünk nem is cseng ismerősen, a hazai piac egyik legnagyobb vállalata, erőművek építésétől egészen a bevásárló központokig, vagy a gépgyártásig vannak érdekeltségei. A Doosan nagy hangsúlyt helyez a gépgyártó üzletágai közül a targoncagyártásra, azt teljesen külön egységként kezeli, célja pedig a világ vezető gyártói közé kerülni. 2011 már a vállalkozás legjobb éve volt, köszönhetően annak, hogy a dinamikusan fejlődő dél-amerikai, és ázsiai országokban jól cseng a márkanév.

A Doosan nem gyárt raktári gépeket, csak ellensúlyos és tolóoszlopos targoncákat. D-betűvel jelzik a dízeleket, G-vel a gázosakat, B-vel az elektromosokat. Pl. Daewoo G15 S-2, vagy Doosan D30G-5.

A robbanómotos gépek egyszerűek, megbízhatóak, jó targoncák, amiknek az alkatrész utánpótlása is megoldott, bár sokszor meglepően borsos áron. Általában Daewoo, vagy japán gyártók motorjai vannak ezekben a gépekben. Az elektromos targoncák tapasztalataink szerint nem a legkiforrottabbak.

Targonca alkatrészek - Daewoo, Doosan
Támogatásaink
Támogatásaink