Hyster

Gyors ajánlatkérés
targoncaalkatrészekre

Keressen minket az alábbi
elérhetőségek bármelyikén.

 Hyster alkatrész

Hyster targonca alkatrész 

A cég története egészen az 1920-as évekig nyúlik vissza, amikor is a Willamette Iron & Steel vállalat piacvezető gyártóvá válik az észak amerikai faanyag szállító eszközök piacán. 1929-ben a cég egyesíti erejét a Electric Steel Foundry and Ersted Machinery-vel és egy új közös céget hoznak létre Willamette Ersted néven. Az úgynevezett „straddle” szállító, villákkal az egyik legkorábbi emelő szerkezet, amit a cég gyártott, amely erre az időre felvette a Hyster nevet. Érdekességként megjegyezhető, hogy a Hyster szó is a cég fakitermeléssel kapcsolatos múltjára utal, mivel az a szó, hogy Hyster a favágó munkások által használt “Hoist’er!” felkiáltásból ered, amit akkor használtak, ha a kivágott fa,emelésre, szállításra kész állapotban volt.

1935-ben jelent meg a „BT” ami a Hyster cég egyik első targoncája volt, kábeles emelő rendszerrel felszerelve. 1940-re a kísérletként használt vontató vázakból egy új mobil emelő jött létre, amit később “Karry Krane”-nek neveztek el. Ez egy sajátos targoncára egyáltalán nem hasonlító emelő szerkezet, daru volt, ami erősen kapcsolódott a fakitermeléshez, erdészeti munkákhoz.
1941-re nyilvánvalóvá vált, hogy szükség van különböző méretű targoncákra, a cég megtervezte a „Handy Andy” néven ismert kis méretű targoncát, ami ellentétben a „Karry Krane”-el már úgy is nézett ki, mint egy szokványos targonca.
Az 1942-es „Jumbo” volt az első Willamette-Hyster targonca, amit felfújható abroncsokkal és teleszkópos emelőoszloppal szereltek.
1944-ben hozták létre az export részleget, aminek az volt a feladata, hogy jobb szolgáltatást nyújtson a világ más részein értékesített Hyster targoncákhoz.

1946-ban nyitották meg a cég első olyan üzemét, amit a targoncák tömegtermelésére szántak az Illinois állam béli Danville-ben.
A cég történetében a következő fontos állomás az 1952-es év, amikor is megnyitják az első USA-n kívüli gyárukat a hollandiai Nijmegen-ben. Az első gépek, amiket itt szereltek össze a Hyster 40” és a  Karry Krane voltak. Jelentős év az 1959-es is, amikor is a Hyster cég egy sajátos új piacra lép be, ez az amerikai építésű konténerkezelők piaca. Ezek a gépek később „Big Trucks” néven váltak közismerté. Az új gépek és piacok meghódítása mellett folyamatos a technikai fejlődés is, az új innovatív megoldások fejlesztése is, ennek egyik példája az 1964-ben bejelentett híres Monotrol® pedál rendszer. Ennek a különleges megoldásnak az volt a lényege, hogy egy pedál segítségével egyszerűen lehetett kapcsolni az előre és hátra menetet.
A technológiai fejlesztést segítette az 1966-ban megnyitott tervező és fejlesztő részleg az Oregon állam béli Portland-ben, ami még ma is a világ egyik legnagyobb és legjobban felszerelt targoncatesztelő létesítménye. Az 1970-es években tovább nőtt a tömegtermelés piaca, a Hyster válasza erre a kihívásra az úgy nevezett XL sorozat kifejlesztése volt, ez kiváló minőséget és elfogadható árat biztosított a vásárlóknak.

1981-ben megnyitják az észak-írországi Craigavon-i üzemet, amely eleinte csak belsőégésű motorral szerelt targoncákat gyártott.
1989-re a Hystert is utoléri a „végzete” felvásárolja a NACCO Industries Ltd. a cég székhelye továbbra is az USA-ban marad. Az 1990-es évek első felében az XL modelleket folyamatosan kiváltja az XM, amely kiváló kombinációja a teljesítménynek és a gépkezelő kényelmének.
1996-ban az olaszországi Modena-ban és Masate-ben gyártó üzemeket vásárol fel a vállalat, ezután a teljes raktárkészlet ellátottság elérhetővé vált Európa és a Közel-Kelet számára.

Hyster "Big Truck" konténer emelő

1998-ban nagy mértékű befektetési, fejlesztési program vette kezdetét annak érdekében, hogy a cég holland üzeme legyen a konténermozgató gépeinek fejlesztési és gyártási központja. 2002-ben a teljes termelést áthelyezték ide.
2004-ben a cég minden egyes üzeme elnyeri az ISO 9001:2000-es minőségbiztosítási tanúsítványt.
A targoncák terén 2005-ben történik nagy változás, amikor is a Hyster kijön a teljesen új tervezésű belsőégésű motorral szerelt targoncáival, melyek legfőbb újdonsága a moduláris felépítés, ami precedens nélküli rugalmasságot és értéket biztosít a vásárlóknak. A következő évben, megfelelvén annak a trendnek, hogy a raktározás és a szállítmányozás egyre inkább globális lesz, a Hyster bejelenti a kifinomult VNA magas raktári anyagmozgató gépét, különleges négy oszlopos kivitelezéssel. Ezen kívül folyamatosan zajlottak fejlesztések arra irányulóan, hogy a cég alkatrész támogató láncának hatékonyságát még jobban növeljék.
2008-ben jelentették be a Hyster új generációjú elektromos ellensúlyos targoncáját, ami tovább folytatja a cég moduláris felépítés mellett elkötelezett stratégiáját, ezáltal biztosítva a vásárlóknak egyedülálló teljesítményt és takarékosságot.
2009-ben ünnepelte a Hyster a cég fennállásának 80. évfordulóját, mint az egyik vezető vállalkozás az anyagmozgató gépek gyártása terén.
A NACCO Materials Handling Group, Inc.-nek 11 különböző gyár részlege van a világ minden táján, kezdve az USA-tól egészen Japánig és benne van a világ első 10 targoncagyárának illusztris társaságában.

Kérjen ajánlatot bármilyen Hyster targonca alkatrészre pontos gépadatokkal vagy az alkatrészek cikkszámával.

Targonca alkatrészek - Hyster
Támogatásaink
Támogatásaink